julia-topp-Cu8CboeSqio-unsplash

A tartós fogyás nem eszeveszett diétázás eredménye!

Számos nő keres meg eredménytelen fogyókúrák és bizarr diéták sokasága után. Sajnos túl gyakran kell szembesülnöm a kétségbeeséssel, amit sok évnyi hiábavaló küzdelem hagy maga után. Erős, okos és kívül-belül gyönyörű nők mesélnek arról, milyen hatással van mindennapjaikra és önértékelésükre a felesleges kilókkal folytatott állandó harc. A munkám egyik legizgalmasabb része ezekkel a hölgyekkel együtt dolgozni. Látni, ahogy először reménykedni kezdenek, majd ahogy halad a folyamat, szép lassan teljesen kivirágzanak. Büszkék az elért eredményekre és végre újra hinni kezdenek önmagukban.

Ági hihetetlen átalakulása

Igazi kiváltság, amikor részese lehetek egy ilyen átváltozásnak. Ági esetében kevesebb, mint 3 hónap alatt elképesztő eredményeket értünk el. Az együttműködés végén pedig ezzel az üzenettel lepett meg:

„Mindenféle elfogultság nélkül (bár már az is akad bőven) mondhatom, hogy a lehető legjobb döntésem volt, amikor Szendit választottam célom eléréséhez! Megbízható, profi a szakmájában, emberileg pedig egyszerűen tündéri! Kérdéseimmel és maximalizmusommal sokszor azt gondoltam, az őrületbe kergetem szegényt, de minden alkalommal készségesen válaszolt, akár írásban is, de többször fel is hívott, és elmagyarázta a háttérfolyamatokat. Általa valóban a saját testem működését és apró jelzéseit, összefüggéseit ismerhettem meg, nem pedig egy sablon, bárkire ráhúzható, de nem igazán személyre szabott és hosszú távon nem tartható étrendet kaptam. Betartva az egyszerű (de mégis komplex háttérrel rendelkező) “szabályokat”, csak úgy olvadtak rólam a kilók, és még nincs vége! Bárkinek őszintén ajánlom, életre szóló tudást fogtok kézhez kapni, amivel öröm lesz a fogyás/formálódás, Szendivel pedig a közös munka!” 

Dr. Sz. Ágnes

Oszd meg, ha tetszett

Iratkozz fel hírlevelemre, ahol első kézből értesülhetsz folyamatosan megújuló szolgáltatásaimról, az aktuális kedvezményekről, sőt minden hónapban új egészség-tippekkel és reform receptekkel gazdagodhatsz.

*A hírlevélre való feliratkozással megerősítem, hogy elfogadom az Általános Szerződési Feltételeket.